Yangın Kapısı Modelleri İstanbul

Wiki Article

Tasarım gereği yangın bapları her çağ kapalı tutulur, kendiliğinden kapanma özellikleri vardır ve küşade tutulması yangın mevzuatına bakarak genellikle emniyet kurallarına aykırıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı birinci sınıf esenlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Web sitesine giriş yaptığım andan çıbanlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan vetirete, Tenvirat Metninde ilimlı olarak bahsedilen verilerin mesleklendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek bilgi işleme sürecine belirgin rızamın bulunduğunu ikrar, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz hileındı. Teşekkürname Ederiz.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu tasarmızda;

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son mesabe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini hafiflatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve hileçı kabil malzemelerden Yangın Çıkış Kapısı binalmış çetin bir kapıdır.

Yangının ne gün ve kesinlikle olacağı belli olmaz. Her gün hazırlıklı olmalı ve önlemimizi almalıyız. Binamıza yangın kapısı ya da yangın merdiveni yapmış oldurmalıyız. Yangın yönetmenliğine munis şekilde yangın bapsı ve merdiven yapmış oldurmalıyız. Yangın kapısı, binanın yapısına ve gereksinimlerine orantılı olmalıdır. Yangın kapısının kocaliği 80 cm ve yüksekliği 200 cm’ den azca olmamalıdır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden henüz zait olamayacak şekilde mafsallı Yangın Kapısı Fiyatları bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin alt sertndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yangın Kapısı Fiyatları Kasalar duvar bilgisizluğuna sıkıcaca yerleştirilecek ve kanat ile döşeme arasındaki sıra 4 mm’ yi aşmayacaktır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Inatçı takdirde fiillevini yerine getirememekle baş başa yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Evet yangın kapısı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Report this wiki page